Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 13:51

Πήρε συνέντευξη από δήμαρχο… τόπλες! (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πήρε συνέντευξη από δήμαρχο… τόπλες! (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο δήμαρχος της Κελόουνα στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, όταν είδε πως η Λόρι Γουέλμπουρν, ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος σε εφημερίδα έμεινε… τόπλες για να του πάρει συνέντευξη!

Η Γουέλμπουρν μιλούσε με τον Γουόλτερ Γκέι, δήμαρχο της Κελόουνα στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά, σχετικά με το αν είναι νόμιμο στην πόλη για τις γυναίκες να κυκλοφορούν στο δρόμο γυμνόστηθες.

«Τι θα συμβεί αν περπατήσω στον δρόμο τόπλες;» ρώτησε σε συνέντευξη που κατέγραφαν κάμερες, αλλά προτού ο Γκρέι, προλάβει να απαντήσει στην ερώτηση της Γουέλμπουρν, εκείνη του έδωσε να κρατάει το μικρόφωνο και στη συνέχεια αφαίρεσε τις τιράντες του φορέματός της με αποτέλεσμα να μείνει με το στήθος της έξω.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.«Τι κάνεις », τη ρώτησε τότε ο δήμαρχος. «Έχει πολλή ζέστη εδώ», του απάντησε.

Αφού ανέκτησε την ψυχραιμία του, ο Γκρέι εξήγησε ότι ενώ κάποιος μπορεί να μπει στον πειρασμό να καλέσει την αστυνομία, είναι απολύτως νόμιμο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί τόπλες.

Σημειώνεται πως το να κυκλοφορεί μια γυναίκα δημοσίως τόπλες, δεν είναι παράνομο οπουδήποτε στον Καναδά, εκτός αν θεωρηθεί ότι είναι άσεμνο. Επίσης, είναι νόμιμο και σε μια σειρά από αμερικανικές πολιτείες.

«Οπότε μπορώ να κυκλοφορήσω τόπλες, οπουδήποτε στην Κελόουνα;», ρώτησε η Γουέλμπουρν.

«Λοιπόν, προφανώς», είπε ο δήμαρχος. «Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελα να αποτελεί ποινικό αδικήμα», πρόσθεσε.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER