Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 13:28

Θύελλα αντιδράσεων για όσα είπε ο Βαλλιανάτος για gay υποψήφιους δημάρχους στην Αθήνα

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θύελλα αντιδράσεων για όσα είπε ο Βαλλιανάτος για gay υποψήφιους δημάρχους στην Αθήνα

Λέει ονόματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και στον λογαριασμό του στο Facebook

 

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για gay υποψηφίους δημάρχους στην Αθήνα. 

Ο δημοσιογράφος, μετά την εξομολόγησή του ότι είναι οροθετικός, ανέφερε ότι ήταν συνοδός ανδρών για μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και ότι υπάρχουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που είναι ομοφυλόφιλοι.

Σε χθεσινή εμφάνισή του στο σταθμό Kontra, μέρος της οποίας προέβαλλε το Πρωινό, έρχεται να προκαλέσει και πάλι. Ο ίδιος κατονόμασε έναν υποψήφιο λέγοντας ξεκάθαρα το όνομά του. Όταν ο παρουσιαστής του απάντησε: «Είμαι 20 χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ και δε ξέρω κάτι τέτοιο», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε: «Πρέπει να σας το πει δηλαδή;».

Στη συνέχεια, ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου, κατονόμασε και δεύτερο υποψήφιο.

Οι συγκεκριμένες αναφορές του κ. Βαλλιανάτου αναπαρήχθησαν από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης ενώ έχουν τύχει αρνητικού σχολιασμού από πολλούς.  

Την ίδια ώρα σε αρκετά σημερινά ρεπορτάζ αναπαράγεται και η κατηγορία που προσάπτει στον κ. Βαλλιανάτο η Εταιρεία Ανάπτυξης Τουρισμού και Προβολής του δήμου Αθηναίων για κλοπή του βίντεο τουριστικής προβολής της Αθήνας, το οποίο χρησιμοποίησε ως προεκλογικό σποτ στην προσωπική του ιστοσελίδα. 

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER