Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 12:26

Ήρθε το ρολό υγείας που διαλύεται στην λεκάνη της τουαλέτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ήρθε το ρολό υγείας που διαλύεται στην λεκάνη της τουαλέτας

Το ζητούσαν 38% των καταναλωτών για διευκόλυνση, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες. Παράγεται και κυκλοφορεί και στην Ελλάδα

 

Έχουν περάσει κοντά 250 χρόνια από την χρονιά που έκανε την εμφάνιση του το πρώτο χαρτί υγείας στην Γαλλία. Παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο μέσα στον χρόνο μέχρι τις αρχές του 1970 οπότε εισήλθαν τα πρώτα χαρτιά υγείας από ανακυκλώσιμο χαρτί. Την τελευταία δεκαετία που το marketing άρχισε να πειραματίζεται με το συγκεκριμένο είδος βασικής ανάγκης μπήκε χρώμα, άρωμα, περισσότερα φύλλα και στρώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάγλυφο.

Οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ψάχνοντας το επόμενο βήμα πραγματοποιούν συχνά έρευνες για να δουν τι είναι αυτό που θέλουν οι καταναλωτές ώστε να τους το προσφέρουν πρώτοι. Σε μία τέτοια έρευνα - που διεξήχθη για λογαριασμό της SCA, της πολυεθνικής που παράγει μεταξύ των άλλων το χαρτί Zewa - σε Βέλγιο, στην Γαλλία και την Ισπανία η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δήλωσε ότι θα ήθελε ένα χαρτο-κύλινδρο που απορρίπτεται στη λεκάνη και διαλύεται στο νερό, με κύριο λόγο την πρόσθετη διευκόλυνση (38%) που προσφέρει.

Πηγή: news247.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER