Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 19:21

Η 24χρόνη που μπορεί να έχει ακόμα και 50 οργασμούς την ημέρα (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η 24χρόνη που μπορεί να έχει ακόμα και 50 οργασμούς την ημέρα (βίντεο)

Η 24χρονη Amanda Gryce, πάσχει από Επίμονη Διαταραχή Διέγερσης Των Γεννητικών Οργάνων, κάτι που έχει σχεδόν καταστρέψει την ζωή της.

Οι ανεξέλεγκτοι οργασμοί της μπορούν να προκληθούν από οτιδήποτε. "Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και μερικές φορές μπορεί να έχω 5 οργασμούς στην σειρά. Δεν μου προσφέρει ευχαρίστηση, αλλά έχει εξελιχθεί περισσότερο σε βασανιστήριο. Ζω από τα 6 μου χρόνια με αυτό και για χρόνια ντρεπόμουν να το πω στον οποιοδήποτε." δηλώνει η νεαρή από την Florida των ΗΠΑ.

"Μπορώ να έχω μέχρι 50 οργασμούς σε μια μέρα, 5-10 κάθε ώρα. Μου συμβαίνει όταν είμαι με φίλους ή έξω στο δρόμο. Προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα και χαμογελάω αλλά μέσα μου με σκοτώνει. Είναι πολύ ντροπιαστικό" συμπληρώνει η 24χρονη.

Μετά από πολλά χρόνια όπου κανένας γιατρός δεν αναγνώριζε την πάθησή της, σήμερα η Amanda λαμβάνει αγωγή που επιτυγχάνει το "μούδιασμα" των περιοχών αυτών, ενώ κάνει και ασκήσεις που την βοηθούν να ελέγχει τον εαυτό της, όπως διαλογισμό και stretching.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.Σημαντικό στήριγμα για εκείνη είναι ο 22χρονος Stuart Triplett, σύντροφος της. Γνωρίστηκαν πριν 7 μήνες σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στην αρχή της ήταν δύσκολο να του εξηγήσει την "διαταραχή" της. "Αλλά είναι τόσο υποστηρικτικός, με κατανοεί πλήρως, είναι ο βράχος μου" τονίζει η Amanda.

Με βάση τις οδηγίες των γιατρών το νεαρό ζευγάρι, πρέπει να απέχει από την σωματική επαφή, κάτι που όπως λένε κ οι ίδιοι δεν είναι πάντα εύκολο. "Ο Stuart είναι αυτός που όταν ξεχνιέμαι μου υπενθυμίζει ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε έρωτα." δηλώνει εκείνη.

Από την πλευρά του ο Stuart  δηλώνει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. "Να αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματά της Amanda στην αρχή ήταν μια πρόκληση καθώς δεν ήξερα πως να το προσεγγίσω με το σωστό τρόπο. Όσον αφορά την απαγόρευση του σεξ, όταν συνειδητοποίησα το πόσο σημαντικό είναι για την υγεία της, αποφάσισα να απέχω όπως και εκείνη. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να την υποστηρίζω."

Πηγή: news247.gr - dailymail.co.uk

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER