Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 18:51

Δολοφονήθηκε ο "Μπρούνο", το γνωστότερο "greek kamaki" των ΄80ς

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δολοφονήθηκε ο "Μπρούνο", το γνωστότερο "greek kamaki" των ΄80ς

Βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του στη Ρόδο 

 Απανθρακωμένος βρέθηκε στο σπίτι του στη Ρόδο ο Ηλίας Φανούρης, μία από τις πιο καλτ φυσιογνωμίες των δεκαετιών του '70 και του '80. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως πιθανολογείται ότι πρόκειται για δολοφονία με  κίνητρο προσωπικές διαφορές ή ληστεία.  

Ο Φανούρης έγινε γνωστός ως «Μπρούνο» και ενσάρκωνε σε όλο του το «μεγαλείο» τον όρο greek kamaki έτσι όπως ήταν γνωστό στη δεκαετία του ’80. Μέχρι δε το θάνατο του στα 64 χρόνια του εξακολουθούσε να κυνηγά ξένες τουρίστριες. 

Ο ίδιος στο ντοκυμαντέρ «Οι κολοσσοί του έρωτα» («Colossi of love») που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης του 2012 εξομολογείται σύμφωνα με το «Έθνος» ότι είχε κοιμηθεί με περίπου 4.500 γυναίκες ενώ οι κατακτήσεις του είχαν φτάσει τις 6-7 γυναίκες ημερησίως.

«Για να αποκτήσεις μια γυναίκα έπρεπε να πεις και ένα ψέμα. Όχι σκληρό όμως, ωραίο», έλεγε στο ντοκιμαντέρ ο Μπρούνο, που για να υπηρετήσει το ρόλο του συνοδού είχε μάθει να χορεύει όλους τους ευρωπαϊκούς χορούς.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER