Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 13:12

Δείτε πώς οι δονητές "βοηθούν" στην εκστρατεία για την ασφάλεια των όπλων (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε πώς οι δονητές "βοηθούν" στην εκστρατεία για την ασφάλεια των όπλων (βίντεο)

Αν νομίζετε πως τα ερωτικά παιχνίδια χρησιμοποιούνται μόνο για συγκεκριμένους λόγους πλανάσθε. Μια οργάνωση στις ΗΠΑ που μάχεται εναντίον την ένοπλης βίας, έφτιαξε ένα διαφημιστικό σποτάκι, στο οποίο δύο δονητές αντικαθιστούν τα σπαθιά...

 Ο αμερικανικός οργανισμός «Evolve» μάχεται κατά της οπλοχρησίας, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έξαρση στις ΗΠΑ. Η οργάνωση προκειμένου να πείσει τους πολίτες για την σοβαρότητα της χρήσης των όπλων έδωσε στην δημοσιότητα διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο δύο έφηβοι παίζουν με χρωματιστούς δονητές, αντί για σπαθιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μανάδων τους.

Το μήνυμα της διαφήμισης, που με χιούμορ προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την χρήση των όπλων, είναι ότι οι γονείς θα πρέπει να φυλάσσουν πιο προσεκτικά τα «όπλα» που είναι επικίνδυνα ή «ακατάλληλα» για τα παιδιά.

Η Rebecca Bond, που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, δήλωσε ότι στόχος της διαφήμισης είναι να παρακινήσει τους πολίτες να αλλάξουν την συμπεριφορά τους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των όπλων.

Η διαφήμιση έγινε για λογαριασμό του οργανισμού Evolve από την εταιρεία McCann Erickson, χωρίς χρέωση, προκειμένου να σταματήσουν να είναι «ταμπού» στις ΗΠΑ οι συζητήσεις γύρω από τα όπλα.

Μία ημέρα προτού κυκλοφορήσει η διαφήμιση δόθηκε στη δημοσιότητα έκθεση του οργανισμού «Everytown For Gun Safety» (οργανισμός στις ΗΠΑ που μάχεται ενάντια στα όπλα), που αναφέρει ότι στη χώρα τουλάχιστον εκατό παιδιά έχασαν μέσα στο έτος τη ζωή τους από κατά λάθος πυροβολισμούς.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER