Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 15:05

Βολιβία: Βγήκαν στους δρόμους γιατί άλλαξε η ώρα προβολής των... Simpsons!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βολιβία: Βγήκαν στους δρόμους γιατί άλλαξε η ώρα προβολής των... Simpsons!

Δεκτό το αίτημά τους από τον τηλεοπτικό σταθμό

 Χιλιάδες διαδηλωτές σε τρεις διαφορετικές πόλεις διαδήλωσαν απαιτώντας να επανέλθει η αγαπημένη τους σειρά στην καθιερωμένη ώρα

Διαδηλώσεις συνήθως σημειώνονται από πολίτες που απαιτούν μεταξύ άλλων τον τερματισμό συγκρούσεων, που διεκδικούν τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, που διαμαρτύρονται κατά της οικονομικής κρίσης... Σπάνια ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους επειδή το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα άλλαξε ώρα προβολής!

Ωστόσο, οι πολίτες της Βολιβίας οργισμένοι που ο τηλεοπτικός σταθμός Unitel μετέφερε την σειρά κινουμένων σχεδίων «Simpsons» δύο ώρες αργότερα, έκριναν πως είναι ισχυρός λόγος για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.

Έτσι, χιλιάδες ήταν όσοι συγκεντρώθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας ζητώντας από το κανάλι να επαναφέρει στις 16:00 από τις 18:00 την προβολή των επεισοδίων της αμερικανικής σειράς.

Μάλιστα, για να εκφράσουν ακόμα πιο παραστατικά την διαμαρτυρία τους, πολλοί ήταν οι διαδηλωτές που εμφανίστηκαν ντυμένοι σαν τον πρωταγωνιστή των κινουμένων σχεδίων, Ομερ Σίμπσον. 

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, πάντως, η πορεία απέφερε καρπούς, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε όχι μόνο πως θα επαναφέρει τη σειρά στην αρχική της ώρα, αλλά θα μεταδίδει δίωρα επεισόδια αντί 45λεπτα όπως στο παρελθόν. Σίγουρα η Μαρτζ Σίμπσον θα είναι υπερήφανη... 

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER