Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 20:36

Darius: O μεγαλύτερος κούνελος του κόσμου

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Darius: O μεγαλύτερος κούνελος του κόσμου

Αυτό με τα κουνέλια που ποτέ δεν ξέρεις πόσο μεγάλα μπορεί να γίνουν μπορεί καμιά φορά να τα κάνει πραγματικά πολύ διάσημα και να τους δώσει μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Annette Edwards από το Bromsgrove η οποία είναι ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο.   Ο Darius ο οποίος έχει μήκος λίγο περισσότερο από 120 εκατοστά και βάρος 22 κιλά είναι διάσημος για το μέγεθος του και έχει καταγραφεί ως ο μεγαλύτερος του είδους.   Πρόσφατα ο Darius έγινε μπαμπάς και ίσως ο νεαρός Jeff να καταφέρει να του κλέψει τον τίτλο μια και ήδη μεγαλώνει με ρυθμό πρωτοφανή. Αν και είναι μόλις μερικών μηνών έχει φτάσει και αυτός σε μήκος το ένα μέτρο και συνεχίζει. 

Και τα δυο κουνέλια περνούν τη ζωή τους στον κήπο του σπιτιού και για φωλιά τους έχουν ένα μεγάλο σκυλόσπιτο δίπλα από το κανονικό σκυλί της οικογένειας. 

Γενικά είναι πού ήσυχα και οι ιδιοκτήτες λένε πως είναι ιδανικά για κατοικίδια, αλλά τους προβληματίζει η όρεξή τους. Ενδεικτικά για την διατροφή τους υπολογίζεται πως κάθε χρόνο απαιτούνται £5,000 για 700 μήλα, 2000 καρότα και τα υπόλοιπα λαχανικά που καταβροχθίζουν.

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER