Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 14:10

"Είμαι με έναν ηλίθιο" -Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποιος ηγέτης θα έλεγε «όχι» σε ένα αγοράκι για μια φωτογραφία; Ατυχώς στην περίπτωσή του, ο Πρόεδρος του Εκουαδόρ δεν κοίταξε τι έγραφε η μπλούζα του παιδιού πριν το κάνει.

 

Ο  Rafael Correa, ντυμένος κάζουαλ, φωτογραφίζεται με ένα παιδί και έχει περάσει το μπράτσο στον λαιμό του. Αλλά το μπλουζάκι του παιδιού γράφει «Είμαι με έναν ηλίθιο», στα αγγλικά. Η φράση έχει μάλιστα και ένα βέλος που δείχνει προς τον Πρόεδρο της χώρας.

Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε στα social media έγινε viral σε λίγα λεπτά. Αναρίθμητα σχόλια συνόδευαν τη φωτό, τα περισσότερα εναντίον του Προέδρου.

Η μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να ανεβάσει ένα δικό της μήνυμα ζητώντας να αφήσουν ήσυχο το αγοράκι της και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι έγραφε η μπλούζα του στα αγγλικά. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος εξαπέλυσε τους δικούς του ακολούθους στα social media που τον στήριζαν με τα μηνύματά τους και με το hashtag #WeAreWithYouMashi (Mashi είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος στο Τwitter) ξεπέρασαν σε χτυπήματα τους αντιπάλους του.

Πηγή: iefimerida.gr


NEWSLETTER