Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 23:26

Βίντεο: Όποιος βιάζεται… σκοντάφτει!

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βίντεο: Όποιος βιάζεται… σκοντάφτει!

Τη σιγουριά του για τη νίκη πλήρωσε δρομέας του στίβου σε πανεπιστημιακούς αγώνες στις ΗΠΑ, καθώς ενώ πανηγύριζε, ο αντίπαλός του κατάφερε να τον προσπεράσει λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού. 

 Συνηθίζεται στις κούρσες μεγάλων ειδικά αποστάσεων στο στίβο να βλέπουμε αυτόν που προπορεύεται να ξεκινάει τους πανηγυρισμούς για τη νίκη του λίγα μέτρα πριν ολοκληρώσει τον αγώνα του. Να όμως που αυτή τη φορά η βιασύνη κόστισε ακριβά. 

Συγκεκριμένα στους αγώνες του κλασικού αθλητισμού που διοργανώνει γνωστή εταιρία αναψυκτικών ανάμεσα σε αμερικανικά πανεπιστήμια, ένας δρομέας από το Όρεγκον κάλεσε τον κόσμο να τον επευφημήσει για την επερχόμενη νίκη του. 

Τότε όμως ο αντίπαλος του από το Ουάσινγκτον εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα του πρωτοπόρου και καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια στα τελευταία μέτρα, κατάφερε να «κλέψει» την πρώτη θέση.

Μάλιστα με το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να πιστέψει πως «γλίστρησε» από τα χέρια του η νίκη, πέφτοντας κάτω στο έδαφος, ενώ ο τελικός νικητής έσπευσε να τον παρηγορήσει. 

Πηγή www.sport-fm.gr


NEWSLETTER