Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 20:16

Βίντεο: Ο “εξολοθρευτής φιδιών” ξαναχτυπά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βίντεο: Ο “εξολοθρευτής φιδιών” ξαναχτυπά

Στην Κοζάνη σπεύδει ο Σερραίος «εξολοθρευτής φιδιών», Ευτύχης Σαρόγλου, για να βοηθήσει τους κατοίκους της πόλης και να πιάσει το φίδι που έκανε σήμερα το πρωί την εμφάνισή του σε είσοδο πολυκατοικίας.

 Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ανέβασε πριν από λίγη ώρα στο Διαδίκτυο, ο «εξολοθρευτής φιδιών» φαίνεται να «αφουγκράζεται» στις σιδηροδρομικές ράγες τον ερχομό του τρένου που θα τον μεταφέρει στην Κοζάνη, όπου σήμερα αναστάτωση σε μια ολόκληρη γειτονιά προκάλεσε ένα μεγάλο φίδι που έκανε... βόλτες στην πόλη.

«Θα το παίξω την καραμούζα για να βγει με το καλό έξω», αναφέρει στο βίντεο ο Ευτύχης Σαρόγλου, ενώ σε παρατήρηση του «εικονολήπτη» του βίντεο, ότι δεν έχει μαζί του ούτε μπαλτά, ούτε τσεκούρι, ο ίδιος απαντά ότι δεν θα χρησιμοποιήσει πάλι τέτοιες «βίαιες μεθόδους».

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μία εβδομάδα, το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Σερρών κατά του Σερραίου, Ευτύχη Σαρόγλου, διότι στα βίντεο που κυκλοφόρησαν με την «εξολόθρευση» των φιδιών, σύμφωνα πάντα με το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας, «τα δύο πρώτα, ο Σαπίτης και το Νερόφιδο, προστατεύονται από το Προεδρικό Διάταγμα υπ'αριθμόν 67, (ΦΕΚ 23/Α/30-1-81), Πίνακας Β και ο Έφιος από τη Σύμβαση της Βέρνης, παράρτημα II (στα αυστηρώς προστατεόμενα).

Στο βίντεο μαθαίνουμε και τον νέο χαρακτηρισμό στον οποίο ακούει ο «εξολοθρευτής φιδιών» και είναι “snake hunter”, δηλαδή κυνηγός φιδιών.

Τέλος, το βίντεο ανέβηκε και στην νεοσυσταθείσα ιστοσελίδα του Facebook “Serres Snake Hunter”, στην κατηγορία «καλλιτέχνης».

Δείτε το τελευταίο βίντεο του “snake hunter”.

enikos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER