Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 13:51

"Είδηση" από "Το Κουλούρι" αναμετέδωσε η ΕΡΤ (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Είδηση" από "Το Κουλούρι" αναμετέδωσε η ΕΡΤ (βίντεο)

Από κάποιους ανθρώπους πιθανότατα απουσιάζει το γονίδιο του χιούμορ και έτσι υπάρχει αδυναμία να διαχωρίσουν μια «τρολιά» όπως θα έλεγε κανείς στη γλώσσα του διαδικτύου από μία πραγματική είδηση.

Όπως και να έχει χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται να χρησιμοποίησεις ως πηγή σου κάποιο site που προφανώς δεν γνωρίζεις κι ακόμα περισσότερη όταν πρόκειται να το μεταδώσεις στη δημόσια τηλεόραση. Η προσοχή έλλειψε, η γνώση έλλειψε επίσης και έτσι στην πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ μετέδωσαν μία "ψεύτικη είδηση" από το γνωστό χιουμοριστικό site "Το Κουλούρι", σύμφωνα με το οποίο συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση το χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας.

«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος να πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου, απαντώντας και στις απορίες του κεντρικού παρουσιαστή Νίκου Αγγελίδη.

Συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας

Posted by Το Κουλούρι on Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Πηγή: zappit.gr


NEWSLETTER