Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 10:37

Είχε πει στην γυναίκα του ότι έκοψε το κάπνισμα και... τον τσάκωσε το Google Street!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Είχε πει στην γυναίκα του ότι έκοψε το κάπνισμα και... τον τσάκωσε το Google Street!

Όταν η φράση "και οι τοίχοι έχουν αυτιά" μετεξελίσσεται σε "και το διαδίκτυο έχει μάτια", ένας σύζυγος από την Αγγλία συλλαμβάνεται στα πράσα από τη σύζυγό του να καπνίζει, ενώ της έχει υποσχεθεί πως το έχει κόψει.

 

Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει τις τεχνολογικές διευκολύνσεις που μας παρέχει το διαδίκτυο. Χάρτες, πληροφορίες και χρηστικές φωτογραφίες από όποιο σημείο του κόσμου μπορεί να σε αφορά. Φαίνεται όμως πως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα αδιάκριτα μάτια της Google που ενδέχεται να αποκαλύψει ένοχα μυστικά.

Ο άτυχος άνδρας από την Αγγλία είχε δηλώσει στη σύζυγό του πως έκοψε μια και καλή το κάπνισμα και εκείνη τον πίστευε. Άσχετα που ο Ντόνι Ράιντινγκ μπορεί να πεταγόταν κρυφά στο πάρκινγκ και έκανε μερικά από τα... κομμένα. Ώσπου μια μέρα η γυναίκα του βρήκε κάποιες γόπες στο οδόστρωμα και υποψιάστηκε. Μερικές γόπες όμως δεν αποτελούν απόδειξη. Η γυναίκα του Ράιντινγκ θυμήθηκε πως την ημέρα εκείνη είχε περάσει από το γειτονιά το γνωστό αυτοκινητάκι τη Google. Μπήκε λοιπόν στο διαδίκτυο, αναζήτησε το σπίτι της στον ιστό και τσάκωσε τον άντρα της σε φωτογραφία με το τσιγάρο στο χέρι.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER