Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 18:51

47χρονη μαθαίνει ότι είναι έγκυος μία ώρα πριν γεννήσει

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια 47χρονη ονόματι Judy Brown από το Beverly της Μασαχουσέτης γέννησε το πρώτο της παιδί μαθαίνοντας πως είναι έγκυος όταν πήγε στο νοσοκομείο, λίγο πριν τον τοκετό.

Όπως αναφέρει το ABC news, η γυναίκα παρατηρούσε πως πάχαινε και πίστευε πως αιτία ήταν η εμμηνόπαυση. Μετά απο φριχτούς κοιλιακούς πόνους, εκείνη και ο σύζυγός της πήγαν στο νοσοκομείο όπου και πληροφορήθηκαν τα χαρμόσυνα νέα.

"Είναι καλά τα νέα, δεν έχεις επιπλοκές. Είσαι έγκυος και γεννάς τώρα", είπε ο γιατρός του Beverly Hospital στην Brown.

Η Judy και ο σύζυγος της Jason, μία ώρα αργότερα καλωσόρισαν στον κόσμο την υγιέστατη κόρη τους, που θα τη βαφτίσουν Carolyn Rose.

Η 47χρονη δήλωσε μάλιστα πως μετά από 22 χρόνια γάμου, το ζευγάρι είχε αποφασίσει πως δεν θα έκανε παιδί και πρόσθεσε πως δεν περίμενε να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Ανέφερε επίσης πως τα κιλά που είχε πάρει δεν ήταν ενδεικτικά κύησης.

Σύμφωνα με τον Dr. Kimberly Gecsi, υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ορισμένες γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται την εγκυμοσύνη τους, αν και είναι αρκετά σπάνιες. 

Η περίπτωση της Judy είναι πραγματικά μοναδική, καθώς είναι η μόνη περίπτωση που φθάνει ακριβώς στην φάση της γέννας χωρίς να έχει αντιληφθεί τι της συμβαίνει.

ΠΗΓΗ: news247.gr