Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 15:52

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος... βοηθός του ανθρώπου! (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο σκύλος είναι ο καλύτερος... βοηθός του ανθρώπου! (φωτογραφίες)

Πριν μερικές μέρες, ένας σκυλάκος ράτσας Dachshund εντοπίστηκε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κάπου στη Ρωσία να... βοηθά τους μηχανικούς στις επισκευές.

Ο μικρός αυτός γλυκύτατος βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων φορά μια στολή ειδικά φτιαγμένη για εκείνον, με θήκες για τα εργαλεία που χρειάζεται! Μόλις ο μάστορας τον χρειαστεί, του δίνει τη βοήθειά του σε δευτερόλεπτα. Πραγματικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! 

Αν και οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν γίνει viral σε ολόκληρη τη Ρωσία, κανείς δε γνωρίζει σε ποιο ακριβώς μέρος βρίσκεται αυτό το όμορφο πλασματάκι. 

Ενώ η πλειονότητα όσων βλέπουν αυτές τις εικόνες βλέπει με απίστευτη τρυφερότητα και χαμόγελο το γλυκό σκυλάκο, υπάρχουν και οι επικριτές που ανησυχούν για την «εύθραυστη» σπονδυλική του στήλη και κρίνουν αυτήν την πράξη επικίνδυνη για την υγεία του. Με την πρώτη ματιά, ένας τέτοιος προβληματισμός ακούγεται σωστός, ωστόσο τα εργαλεία που κουβαλά ο μικρός Dachshund φαίνονται να είναι αρκετά ελαφριά και σίγουρα είναι κατανεμημένα στη στολή του με πολύ καλή ισορροπία για το λαιμό και την πλάτη του.

Δε χωρά φυσικά καμία αμφιβολία πως κανείς μας να βάζει το σκύλο του να κουβαλά βαριά αντικείμενα ή να κάνει οτιδήποτε τον κάνει να νιώθει άβολα. Για οποιαδήποτε απορία έχουμε, πρέπει πάντοτε να συμβουλευόμαστε τον κτηνίατρο που παρακολουθεί το ζωάκι!

Δείτε τον πιο γλυκό βοηθό μηχανικού αυτοκινήτων:

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER