Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 21:10

Φάκελος που έγραφε μόνο "Αγγλία" έφτασε στον παραλήπτη του!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Φάκελος που έγραφε μόνο "Αγγλία" έφτασε στον παραλήπτη του!

Τον πιο δύσκολο γρίφο χρειάστηκε να λύσει ένας ταχυδρόμος στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος βρήκε τον παραλήπτη ενός φακέλου με μοναδική αναφορά στη διεύθυνση την… «Αγγλία».

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα από τη Γερμανία έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία χωρίς ονοματεπώνυμο παραλήπτη, ούτε διεύθυνση, επομένως το πιθανότερο θα ήταν να μην καταλήξει ποτέ στον προορισμό της.

Ωστόσο, ένας ταχυδρόμος του βρετανικού βασιλικού ταχυδρομείου κατάφερε το ακατόρθωτο.

«Δε μπορώ να το πιστέψω. Γράφει μόνο “Αγγλία”», είπε έκπληκτος ο Πολ Μπιγκς από το Λονγλέβενς, ο οποίος ήταν ο μυστηριώδης παραλήπτης της κάρτας από φίλους του στη Γερμανία.

Εκπρόσωπος του βασιλικού ταχυδρομείου της Βρετανίας δήλωσε πως οι «ντέντεκτιβ» του είναι γνωστοί για τις ικανότητές τους, ωστόσο ακόμα και για τα δεδομένα τους η αποστολή αυτή ήταν δύσκολη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού Τύπου ο ταχυδρόμος κάθε φορά που διένειμε την αλληλογραφία στους κατοίκους τους ρωτούσε αν περίμεναν κάτι από τη Γερμανία. 

«Μου έδωσε την αλληλογραφία και μου είπε “Περιμένετε κάτι από τη Γερμανία;” Και είπα “μπορεί, έχω φίλους εκεί”», απάντησε ο Μπιγκς στον ταχυδρόμο.

«Μου είπε ότι έχει ένα γράμμα από εκεί και όταν το κοίταξα είδα από τη μία πλευρά τη διεύθυνση των φίλων μου και από την άλλη μόνο τη λέξη “Αγγλία”», πρόσθεσε.

Έκπληκτος τον ρώτησε πώς τα κατάφερε να τον εντοπίσει και ο ταχυδρόμος του απάντησε ότι απλώς έκανε την ίδια ερώτηση σε όλους μέχρι που ο Μπιγκς απάντησε θετικά. 

«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε έκπληκτοι και δίνουμε στον ταχυδρόμο πέντε ή έξι αστέρια», πρόσθεσε ο Μπιγκς.

Παρά το μυστήριο, είναι πιθανό η κάρτα να έφερε αυτοκόλλητη ετικέτα με τη διεύθυνση και το όνομα του παραλήπτη ωστόσο αυτή ξεκόλλησε με αποτέλεσμα ο ταχυδρόμος να ξεκινήσει το… κυνήγι του θησαυρού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER