Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 23:41

Έκλεψε τράπεζα με sex toy που παρουσίασε ως βόμβα

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Έκλεψε τράπεζα με sex toy που παρουσίασε ως βόμβα

Τύλιξε το sex toy με καλώδια και μπήκε σε μια τράπεζα με σκοπό να τη ληστέψει. Κι όμως, η διαστροφική ιδέα του είχε αποτέλεσμα και έφυγε από το κατάστημα με τα λεφτά στην τσάντα.

Μπούκαρε σε τράπεζα κρατώντας ένα sex toy στο χέρι, τυλιγμένο με καλώδια τηλεφώνου, το οποίο προσποιήθηκε πως ήταν βόμβα και κατάφερε να πάρει τα χρήματα των ταμείων. Ο Άαρον Στέιν, από το Πίτσμπεργκ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, παραδέχτηκε την ενοχή του όταν συνελήφθη από τις αρχές, ισχυρίστηκε όμως πως δεν διέθετε παρά ένα sex toy το οποίο έκανε να φαίνεται με βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Ο δικηγόρος του 36χρονου Αμερικανού ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του, αποφάσισε να κάνει τη ληστεία, όταν ανακάλυψε πως τα χρήματα που είχε επενδύσει στο χρηματιστήριο είχα κάνει φτερά με το ταξίδι για το μήνα του μέλιτος να πλησιάζει απειλητικά. Φόρεσε έτσι μια μάσκα του Iron Man, πήρε και το sex toy στο χέρι και μπήκε στην τράπεζα. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψε την ψεύτικη βόμβα να φέρει καλώδια και ένα πράσινο φως στο πάνω μέρος που έμοιαζε με εκπυρσοκροτητή.

Λίγο μετά τη ληστεία, η αστυνομία συνέλαβε τον Στέιν, που πέρασε 18 ημέρες στη φυλακή πριν βγει με χρηματική εγγύηση που κατέβαλε ο πατέρας του, προκειμένου να μπορέσει να παραστεί στο γάμο. Από την άλλη, κάθε όνειρο για ταξίδι του μέλιτος θα πρέπει να "περιμένει", αφού ο Αμερικανός είναι έξω με αναστολή και δεν έχει την πολυτέλεια για ταξιδάκια αναψυχής.

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER