Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:47

Ντοκουμέντα: Οταν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ντύνονταν Ναζί

Γράφτηκε από την
Ντοκουμέντα: Οταν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ντύνονταν Ναζί

Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα στο χέρι

 Αποκαλυπτήρια για τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποτελεί μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων που έρχεται στο φως και δείχνει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι.

Η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να φωτογραφίζονται μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα, ενώ η εφημερίδα παραθέτει και «στιγμιότυπο» και από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, με αφορμή τα γενέθλια του Φίρερ. Παράλληλα, πριν από δύο χρόνια, μέλη της Χρυσής Αυγής, με «πρωτομάστορα» τον Ηλία Κασιδιάρη, γιόρτασαν το θερινό Ηλιοστάσιο με τη σβάστικα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δεύτερος τη τάξει Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας το δεξί χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό, έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.

 

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Πηγή: iefimerida.gr

Ολες οι φωτογραφίες στο efsyn.gr


NEWSLETTER