Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 20:29

Ο Αχ. Μπέος κατά εισαγγελικής λειτουργού για την παρ' ολίγον κράτησή του

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Αχ. Μπέος κατά εισαγγελικής λειτουργού για την παρ' ολίγον κράτησή του

Αύριο στη μία το μεσημέρι πρόκειται να εκδικαστεί στο αυτόφωρο η μήνυση που κατέθεσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, εναντίον του αιρετού δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από την αναβολή που ζήτησε και πήρε σήμερα.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε νεώτερη σημερινή δήλωσή του για το θέμα της μήνυσης, μετά και την εμφάνισή του αυτοβούλως στο Α' αστυνομικό τμήμα Βόλου και την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, αναφέρει ότι:

«Για άλλη μια φορά γίνομαι επιλεγμένος στόχος εισαγγελικού λειτουργού, αυτή τη φορά της κ. Σπυριδωνίδου, η εμπάθεια της οποίας στο πρόσωπό μου την οδήγησε στη παρ' ολίγο διάπραξη μιας γκάφας ολκής, ξεχνώντας ότι λειτουργεί στην Ελλάδα, στη χώρα της Δημοκρατίας, και όχι στην Βόρειο Κορέα.

Όμως, η παρουσία δικαστικών λειτουργών, με ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα, απέτρεψαν τη μεγάλη γκάφα που θα διέπραττε η συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργός.

Είναι αδιανόητο στις 12.30 το μεσημέρι να παρουσιάζομαι αυτοβούλως στην Αστυνομία, ευθύς ως πληροφορούμαι ότι έχω μηνυθεί από την Τασσοπούλου, που βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αφού θεώρησε ότι θίγεται, όπως βέβαια έχω και εγώ δικαίωμα να προβαίνω σε κρίσεις, και μάλιστα αξιολογικές, και παρά ταύτα να θέλει να κρατηθώ μέχρι την επόμενη ημέρα γιατί - άκουσον, άκουσον - θεώρησε ότι στις 12. 50 το αυτόφωρο «έκλεισε»!

Επαναλαμβάνω ευτυχώς υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί με ήθος, κατάρτιση και ακεραιότητα και διόρθωσαν την γκάφα αυτή, και δεν εκτέθηκε συνολικά η Δικαιοσύνη.

Ας συνειδητοποιήσουν όσοι μετέχουν σε αυτήν την οργανωμένη προσπάθειας ηθικής και προσωπικής μου εξόντωσης, ότι δεν θα σταματήσω τον αγώνα αν δεν εξαλειφθεί και η τελευταία εστία διαπλοκής σε αυτή την πόλη. Ο αγώνας μου είναι συνεχής και έντονος, όσο ο Θεός και ο κόσμος μου δίνουν δύναμη και κουράγιο προκειμένου να εξαφανιστεί αυτό το συστηματάκι από λίγους πολιτικούς απατεώνες, δημοσιογράφους, δικηγόρους και δικαστικούς λειτουργούς, που τόσα δεινά έχει σωρεύσει στην κοινωνία μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι αδιανόητο οι λίγοι και το άδικο να υπερισχύσουν των πολλών και του δικαίου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER