Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 15:18

Κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού

Νέο κύκλο δωρεάν ενημερωτικών σεμιναρίων, με τίτλο «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν εμπειρία καρκίνου μαστού, πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στόχος των σεμιναρίων είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η καθοδήγηση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού ή και μετά από αυτή.

Κάθε σεμινάριο αφορά σε εξειδικευμένο θέμα, σχετικό με τον καρκίνο του μαστού και πραγματοποιείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι συζητούν αναλυτικά με τις συμμετέχουσες για τα θέματα που τις απασχολούν.

Στα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» μπορεί να δηλώσει συμμετοχή οποιαδήποτε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού επιθυμεί.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλες τις ενδιαφερόμενες.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε σεμινάριο είναι τα 35 άτομα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επιλεγμένα Σάββατα 10:00-12:30, από τον Μάιο 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2017, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα, Ερμού 5, Αθήνα και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μία εβδομάδα πριν από το σεμινάριο στο τηλέφωνο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»: 210 88 15 444.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER