Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:52

Μεγαλοβιομήχανος δίνει το σπίτι του σε 100 παιδιά της Κιβωτού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μεγαλοβιομήχανος δίνει το σπίτι του σε 100 παιδιά της Κιβωτού

 

Μια σημαντική δωρεά υλοποίησε η οικογένεια Λούλη προς την “Κιβωτό του Κόσμου”, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες στέγασης 100 συνολικά παιδιών.

Ειδικότερα, η οικογένεια Λούλη, προσέφερε δύο κατοικίες, οι οποίες βρίσκονται σε δύο αγροκτήματα στον Βόλο. Το πρώτο σπίτι με το αγρόκτημά του στεγάζει αγόρια και εγκαινιάστηκε πρόσφατα στον Βόλο, ενώ το δεύτερο σπίτι-αγρόκτημα, το οποίο θα στεγάσει κορίτσια, αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως το 2018. Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές για φέρουν τα παιδιά κοντά στη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Οι υπόλοιπες κατοικίες και κτίσματα είναι συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., βρίσκονται σε εκτάσεις 25 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν: μουσείο, ελαιοτριβείο, πετρόμυλο, τυροκομείο, φυτώρια, θερμοκήπια, στάβλους και μια τράπεζα σπόρων.

Η οικογένεια Λούλη, προχώρησε στη δωρεά των δύο σπιτιών φιλοξενίας, έχοντας ως κύριο μέλημα να λάβουν τα παιδιά που δεν έχουν κάποιο υποστηρικτικό περιβάλλον, την προστασία, φροντίδα, αγάπη, αλλά και τα απαραίτητα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους. Η “Κιβωτός του Κόσμου” δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και φροντίζει σήμερα σε σταθερή βάση 550 περίπου παιδιά σε τέσσερις (4) στέγες αγάπης που βρίσκονται στην Αθήνα, Χίο, Ιωάννινα και Βόλο.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER