Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 10:17

Ξεκινά η έκθεση αυτοκίνητου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017"

Γράφτηκε από την
Ξεκινά η έκθεση αυτοκίνητου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017"

Ξεκινά, σήμερα, η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Η έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί από τις 11 - 19 Νοεμβρίου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί οι πανελλήνιες πρεμιέρες θα ξεπεράσουν τις 15 και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Αναλυτικά, στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», θα αποκαλυφθούν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.

Οι πύλες της έκθεσης για το κοινό θα ανοίξουν αύριο. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παρουσιάζεται το ολοκαίνουριο Volvo XC60 

Την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους κάνει το ολοκαίνουριο Volvo XC60, στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2017». Θα έχει κυρίαρχη θέση στο περίπτερο της Volvo μαγνητίζοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το νέο XC60 κάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό στη σπορ έκδοση R-Design, στο πολύ εντυπωσιακό χρώμα Bursting Blue, και στην πολυτελή έκδοση Inscription.

Ο πανίσχυρος κινητήρας D5 2.0 λίτρων διαθέτει την τεχνολογία PowerPulse, μια παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo Cars. Ενεργοποιεί το turbo αμέσως μόλις πατήσετε γκάζι, για άμεση ώθηση κατά την επιτάχυνση από στάση αλλά και στις χαμηλές ταχύτητες.

Το μοντέλο είναι ένα SUV που δημιουργεί μία ισχυρή εντύπωση με όμορφα διαμορφωμένες λεπτομέρειες, χαρακτηρίζεται επίσης και με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό επιτυγχάνεται με τις τεχνολογίες αιχμής Drive - E, τις οποίες ενσωματώνει κάθε ένας από τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER