Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 09:29

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (22/5)

Γράφτηκε από την
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (22/5)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αντιπαραθέσεις

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει προβλήματα στη δουλειά σου και στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και τους τύπους. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο, αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως, μάλιστα, πρόκειται για την κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου. Από την άλλη πλευρά, θα ωφεληθείς από μια πώληση ή την ενοικίαση εξοπλισμού-αντικειμένων. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει πιο «ζεστό/η» στις πνευματικές αναζητήσεις σου!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει πιέσεις και προβλήματα ατόμων που νοιάζεσαι για αυτά, ενώ σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η έως αρνητικός/η στην προοπτική μιας συνεργασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μάλλον πληκτικό περιβάλλον, στα πλαίσια μιας υποχρέωσής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεθείς ενώπιον αντιδράσεων που μεν δεν έχουν λογική, αλλά δεν μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο, μη βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, καλείσαι να περιορίσεις στο ελάχιστο τις «χαλαρές» στιγμές σου, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική ή ψυχική σου ευεξία. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια σχετική με ένα οικείο σου πρόσωπο ή κάτι περιουσιακό. Ευνοεί, ωστόσο, ένα ξεσκαρτάρισμα αντικειμένων στον χώρο σου ή εργασίες «νοικοκυρέματος». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τονίζει τον ερωτισμό σου, αλλά και τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δε σου αρέσουν, πρόσεξε, μήπως προβείς σε κινήσεις, που, αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα, θα το επιδεινώσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να ξεχάσεις για λίγο τις ανέσεις σου και σε καλεί να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να εντείνει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και διαστήματα πλήρους απραξίας. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο φιλότιμο/η και λεπτολόγο/η, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τόσο σε μια εξονυχιστική μελέτη στοιχείων ή δεδομένων, όσο και σε εργασίες της… υπομονής! Παράλληλα βέβαια, στις εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται εμπλοκές και καθυστερήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να «θυσιαστείς» στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, αν όμως αφήσεις τα πράγματα στους άλλους, το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες και ο προγραμματισμός στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER