Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 13:11

Θεσσαλονίκη: Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. ηγετικά στελέχη κυκλώματος ναρκωτικών

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη: Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. ηγετικά στελέχη κυκλώματος ναρκωτικών

Δύο ημεδαποί, που θεωρούνται από την αστυνομία ως ηγετικά στελέχη κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από στοχευμένο έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.

Οι συλληφθέντες, ένας άντρας 42 ετών και μια γυναίκα 26, εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο αποσκευών, ένα δέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 520 γραμμαρίων και ένα μικρόδεμα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων.Κατασχέθηκαν, εκτός από τις ποσότητες ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER