Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 23/6

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα 23/6

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Εκμυστηρεύσεις, αλλά και δολιότητες

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα, ίσως, μάλιστα, να σου αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε παραπέμπει στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, ίσως, μάλιστα, η συνάντησή σου με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο να σου δώσει το έναυσμα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η σε οικονομικά ζητήματα και να μην ενδώσεις ούτε σε κάποιον/α που πρακτικά σε εκβιάζει, «πατώντας» πάνω στην ανάγκη σου, ούτε όμως και στον… πλεονέκτη εαυτό σου, που μπορεί να «τσιμπήσει» ένα δόλωμα, χωρίς να δει τη φάκα.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Επιπλέον, καλό θα ήταν να αποκρούσεις μια αυτοκαταστροφική τάση που απειλεί να σε κυριεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ουρανός στον Ταύρο σου ανοίγει νέες επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως όμως αυτό δημιουργήσει αντιδράσεις σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα που σε θέλουν κατά δικό τους! Πιθανόν, μάλιστα, να υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και κακεντρεχή σχόλια, αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ μη «λερωθείς». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα, όπου κάτι «ύποπτο» συμβαίνει, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων, μπαίνοντας σε δίλημμα για το αν τελικά θα αποκαλύψεις τις «βρώμικες» συναλλαγές ή απλά θα εξαγοράσεις τη σιωπή σου, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Ταύρο «σπάει» τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, μέσα από νέες γνωριμίες και καινοφανείς καταστάσεις, ίσως, μάλιστα, αλλάξεις… δραστικά την άποψή σου για ένα πρόσωπο που αρχικά σε «ξένιζε». Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια σχετική πρόταση, φρόντισε, όμως, ώστε η αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου, αφού σε «πολιορκούν» κυκλώματα. Αν πάντως είσαι… απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια άλλου/ης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, «κόβοντας μαχαίρι» τις πολιτικές που σε έφεραν σε αδιέξοδο, αλλά και τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενηθείς κάπου ή να δεχθείς απρόβλεπτες επισκέψεις. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συμφέροντα και κυκλώματα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μη μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως, πάλι, σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER