Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 15:28

Τι έδειξε η νεκροτομή του Δουρουντάκη

Γράφτηκε από την
Τι έδειξε η νεκροτομή του Δουρουντάκη

Με κυνηγετική καραμπίνα πυροβολήθηκε στο στήθος ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης τραύματα τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της επίπονης διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη.

Πιο συγκεκριμένα ο θάνατος οφείλεται «κάκωση σπλάγχνων θώρακος και πλήξη χόνδρων από μακρύκανο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο». Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα της νεκροψίας επίσης ο Δουρουντάκης δολοφονήθηκε την ημέρα της εξαφάνισης του δηλαδή στις 7 Μαρτίου 2018.
Μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, οι συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου παραλαμβάνουν τη σορό του για το ύστατο χαίρε.
Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα στις 5:00 στη Χώρα Σφακίων, σε βαρύ τεταμένο κλίμα.
Υπενθυμίζεται πως μετά την επιχείρηση εντοπισμού της σορού του Παντελή Δουρουντάκη στο σημείο όπου υποδείχθηκε από τον 44χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του, είχε διαπιστωθεί ότι το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και επιπλέον είχε μουμιοποιηθεί.
Υπενθυμίζεται πως χθες μετά την απολογία των δύο αδελφών ο μεγαλύτερος που φέρεται να ομολόγησε την πράξη του οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ ο 39χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER