Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 21:13

Εντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική: Επί ποδός η Πυροσβεστική

Γράφτηκε από την
Εντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική: Επί ποδός η Πυροσβεστική

Προβλήματα σημειώνονται στον Πειραιά και το Κερατσίνι όπου αυτήν την ώρα μεταβαίνουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής μετά από αρκετές κλήσεις για βοήθεια. Πού παρουσιάζονται κυκλοφοριακά προβλήματα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν αυτήν την ώρα το λεκανοπέδιο της Αττικής. Από το απόγευμα ο ουρανός σκοτείνιασε και εκδηλώθηκαν ισχυρή βροχόπτωση και αστραπές, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν τις βραδινές ώρες.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους του Πειραιά εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Στο Κερατσίνι επί της Λ. Δημοκρατίας έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα από λιμνάζοντα ύδατα, αλλά δεν έχει χρειαστεί ο απεγκλωβισμός οδηγών από την Πυροσβεστική, Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ή παροχή βοήθειας.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ η χώρα θα βρίσκεται σε κλοιό κακοκαιρίας μέχρι την Τρίτη, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να«χτυπούν» πολλές περιοχές της χώρας.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER