Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 23:01

"Έφυγε" η δημοσιογράφος Λία Παπαδάκη

Γράφτηκε από την
"Έφυγε" η δημοσιογράφος Λία Παπαδάκη

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, από ανακοπή καρδιάς, η δημοσιογράφος Ευαγγελία (Λία) Παπαδάκη.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ. στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Λίας Παπαδάκη «της δραστήριας δημοσιογράφου, η οποία σε όλη την επαγγελματική της πορεία επέδειξε ήθος, αξιοπρέπεια και συναδελφική αλληλεγγύη και η πρόωρη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της» εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο, η οποία, υπηρέτησε την δημοσιογραφία με συνέπεια και ευθύνη.

Η Λία Παπαδάκη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, απέκτησε πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Έκανε τα πρώτα της δημοσιογραφικά βήματα το 1995 ως συντάκτρια και εκφωνήτρια ειδήσεων στον ΣΚΑΪ TV, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε δίωρο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς στη ραδιοφωνική συχνότητα «104,2» και είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια στην εκπομπή «Αργά» του Ν. Μαστοράκη. Την περίοδο 1996-1998 εργάστηκε στην εφημερίδα «Εξουσία» και στο περιοδικό «Symbol» του «Επενδυτή». Από το 1998 έως το 2000 έκανε ελεύθερο και πολιτιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Βραδυνή» και ήταν, επίσης, υπεύθυνη του πολιτιστικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρωινή». Από το 2001 έως το 2004 εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Από το 1998 και μέχρι τον αδόκητο θάνατό της εργάστηκε στον δημοτικό ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», αρχικά στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, στη συνέχεια στη σύνταξη και εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων και τελευταία στο γραφείο Τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER