Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 17:57

Κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στον Τιτάνειο Κήπο

Γράφτηκε από την
Κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στον Τιτάνειο Κήπο

 

Αυθαίρετες κατασκευές οι οποίες είχαν δημιουργηθεί στον Τινάνειο Κήπο στον Πειραιά, κατεδάφισαν συνεργεία του δήμου μετά από αυτοψία των τεχνικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν κατασκευές 74 τ.μ., οι οποίες απομακρύνθηκαν άμεσα, προκειμένου να απελευθερωθεί ο κοινόχρηστος χώρος στον Τινάνειο Κήπο και να αποδοθεί στους δημότες.

Ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης σε δήλωσή του επεσήμανε, πως για τη Δημοτική Αρχή, αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα η τήρηση της νομιμότητας στους κοινόχρηστους χώρους και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον Τινάνειο Κήπο. «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργούμε στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και να σεβόμαστε τους κοινόχρηστους χώρους στον Πειραιά. Όπου εντοπίζονται αυθαίρετες καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου αντίθετες με τη νομοθεσία και τις προβλεπόμενες διατάξεις, ο δήμος Πειραιά θα προχωρά στις ανάλογες διαδικασίες για το καλό του κοινωνικού συνόλου και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας» σημείωσε ο κ. Αργουδέλης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER