Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 09:17

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 22/7

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα 22/7

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σπορ και θέαμα!

Κριός

Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η ημέρα προσφέρεται για «μαχητικές» κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Επιπλέον σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα «επεισοδιακό» reunion, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας των όσων… παλαιών θα μαθευτούν!

Ταύρος

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα ή την βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως η αμεσότητα έχει κι αυτή τα καλά της, αφού δεν αφήνει τις καταστάσεις να λιμνάσουν, οπότε βρες το μέτρο.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε καλούν να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση με σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ συμβάλλουν θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να περιφέρεσαι ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις.

Καρκίνος

Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να δράσεις άμεσα και χωρίς πολλές περιστροφές, αφού με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν!

Λέων

Ο Άρης απέναντί σου, σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων αλλά και αναβιώσεις καταστάσεων του παρελθόντος, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου θα χρειαστείς και την συνδρομή των άλλων.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στο ζώδιό σου έχουν τον τρόπο να σε κάνουν συμπαθή ακόμη και στους πιο δύσκολους χαρακτήρες, μάλιστα η επιβράβευση των προσπαθειών σου και η δικτύωση σου με «ανώτερα κλιμάκια», θα μετρήσει υπέρ σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που έχουν μείνει ημιτελείς.

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα ή και διεκδικήσιμα πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις… έντονες στιγμές σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα- ίσως κι ενοχλητικά- δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων. Μπορείς ωστόσο να επιβάλλεις κι εσύ μια νέα πραγματικότητα.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στην Παρθένο οφείλεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός στις επαγγελματικές κινήσεις σου, ώστε να προσελκύσεις άτομα ή φορείς, που μια συνεργασία μαζί τους θα σε ωφελήσει πολλαπλά. Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχο σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «τσιμπήσεις» κι ένα έξτρα έσοδο αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε ωθεί να κάνεις την διαφορά αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σου, ώστε να δώσεις λύσεις σε ποικίλα προβλήματα και όχι να βγάλεις τα απωθημένα σου κατά δικαίων και αδίκων.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα απέναντί σου συμβάλλουν στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου αλλά και στο να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, κάτι που θα έχει έμμεσες και θετικές συνέπειες στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο δρομολογεί την αποκάλυψη μυστικών ή παρασκηνιακών καταστάσεων, που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER