Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 09:19

Τι λένε τα ζώδια (22/8)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στην Παρθένο διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μια μεγάλη δόση όμως… άγχους. Καλείσαι, λοιπόν, να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να βάλεις έγκαιρα στη θέση τους όσους/ες σε «πρήζουν» με άσχετες ή ανούσιες παρεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα, ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Σελήνη στον Αιγόκερω δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, συμβάλλοντας σε ποικίλες οικονομικές βοήθειες. Θα πρέπει κι εσύ όμως να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό φροντίζει για την καλοπέρασή σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός/η στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητάς σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν επαφές και συναντήσεις για ένα εργασιακό σου ζήτημα. Το καλό είναι πως με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν κάποιες μαθησιακές δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στο ζώδιό σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα καταφέρεις τελικά να «περάσει» το δικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά μάλλον δε σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να εξασφαλίσεις πλήρως τα αναγκαία, είτε σε χρήμα είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί, ωστόσο, να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό «οίκο» σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να δώσεις προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου, κρατώντας όμως μια απόσταση τόσο από τις υπερβολικά ανάλαφρες συμπεριφορές, όσο και από άτομα που δηλώνουν μεν «αυθεντίες», αλλά ένας… θεός ξέρει «τι καπνό φουμάρουν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes