Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/9)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης! Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο, αν ψάχνεις για δουλειά, κάποιος/α θα μεσολαβήσει ή θα γνωμοδοτήσει υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στη δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο, αναμένονται επιτυχίες στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου και μπορεί να σε οδηγήσει και στα «ψηλά», μέσα από μια συνεργασία! Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά κι ένα μέσο που θα απλουστεύσει τη ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε ωθεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, με συνέπεια να βρεις σημαντικές βοήθειες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον ο Ερμής στην Παρθένο στηρίζει τα οικονομικά σου και συμβάλλει στην απόκτηση χρήσιμων πραγμάτων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως, μάλιστα, να σου προταθεί μια συνεργασία που… αξίζει τα λεφτά της! Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει γνωριμίες κι επαφές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μια διάκριση, ίσως, μάλιστα, τιμηθείς για το έργο και την προσφορά σου. Επιπλέον, προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στον Ζυγό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή συμμαχία, μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς οι ανταγωνιστές σου να… πάρουν μυρωδιά το οτιδήποτε. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει μια νέα και χρήσιμη φιλία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και, μάλιστα, στα «υψηλά κλιμάκια» της κοινωνίας, ενώ θα ωφεληθείς από φίλους ή έναν συλλογικό φορέα. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο μπορείς να απευθυνθείς στο κοινό, γνωρίζοντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στη διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο μια επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, θα αποβεί γόνιμη και καταλυτική για τη συνέχεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Ζυγό σου «ανοίγει πόρτες» στο εξωτερικό κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην πεις όχι. Ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε οδηγεί σε μια επιτυχημένη αγορά ή επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη για ένα εγχείρημά σου, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου, αφού οι άλλοι διάκεινται θετικά απέναντί σου. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο «ψήνεται» μια επωφελής συμφωνία ή συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER