Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/9)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά ζητήματα, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, μπορεί όμως εύκολα να προκαλέσει προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτης στον Σκορπιό, ενδέχεται να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής, αλλά και να αποκρούσεις έξωθεν προσβολές. Ωστόσο, η Αφροδίτη βρίσκεται, πλέον, απέναντί σου, με συνέπεια να διαμορφωθεί ένα εξαίρετο κλίμα στις διαπροσωπικές και τις δημόσιες σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε αρχές που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει περισσότερες ευκολίες στη δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ακόμη πιο ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου, αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις μετακινήσεις σου φέρνοντάς σου μερικά τυχερά συναπαντήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον απέναντί σου, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν και πρόκειται να δώσεις πολλές… μάχες, άλλες νικηφόρες κι άλλες όχι! Από την άλλη όμως, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου να δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο, ενώ στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει απανωτές εντάσεις ή ένα πολεμικό κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το σπίτι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει τη γοητεία σου και κατ’ επέκταση τη δυνατότητά σου να έχεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειές σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», αφού κάθε τι που ξεκινάς σήμερα θα έχει τις… ευλογίες του! Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο ίσως σου φέρει μια «δυνατή» ταξιδιωτική εμπειρία ή την γρήγορη εκμάθηση μιας τέχνης ή τεχνικής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Από εδώ και στο εξής, καλείσαι να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού με τον Άρη στον Υδροχόο μπορείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, θα κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», παράλληλα όμως θα έχεις και τη δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάποιους από τους στόχους σου με λίγο παραπάνω… τρέξιμο! Εξ άλλου, η παρουσία της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο ανοίγει και κάποιους εύκολους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος απέναντί σου στηρίζει το σύνολο των επιδιώξεών σου, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER