Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 09:35

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/9)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως, μάλιστα, συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο που ειδικεύεται σε τεχνικά ζητήματα. Μη χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο ευνοεί τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις τη δράση σου είτε, απλά, να σουλατσάρεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα τεχνικό πρόβλημά σου ή να αποκτήσεις επιπρόσθετες και ειδικές πληροφορίες για ό,τι σε απασχολεί. Επίσης, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα προσόντα σου. Μη διστάσεις, λοιπόν, να δρομολογήσεις καταστάσεις -ιδιαίτερα στη δουλειά σου- κι αν είναι να προσέξεις κάτι, ξεκίνα από την τάση σου να «ψειρίζεις» υπερβολικά τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες,  που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μπεις σε ένα θεραπευτικό ή διατροφικό πρόγραμμα, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τους ειδικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο προάγει την κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με τη συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Αντί, λοιπόν, να παιδεύεις το μυαλό σου για μια λύση και να βασανίζεσαι μόνος/η σου, γίνε πιο ομαδικός/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις τη δουλειά σου, αποκομίζοντας, πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς, ακόμη, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε καλεί να «ξανοιχτείς» στον «έξω κόσμο», αφού από εκεί θα αντλήσεις βοήθειες και επαγγελματικά οφέλη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσο επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου. Ίσως, μάλιστα, να βρεις και τρόπους για να τα σταθεροποιήσεις, με τη συνδρομή ενός ειδικού. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER