Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 19:14

Πίσω στην Ιταλία το "Ασημένιο Βέλος"!

Γράφτηκε από την
Πίσω στην Ιταλία το "Ασημένιο Βέλος"!

Επέστρεψε στην Ιταλία ο συρμός που παρουσιάστηκε στην ΔΕΘ και θα εκτελεί το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερες από τρεις ώρες.

Στην Ιταλία επέστρεψε το "Ασημένιο Βέλος", όπως αποκαλείται το τραίνο που πρόκειται να πραγματοποιεί την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερες από τρεισήμιση ώρες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το συγκεκριμένο τραίνο ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει δοκιμαστικά δρομολόγια στο υπάρχον δίκτυο, πράγμα που συνέβη, με τον συρμό να πραγματοποιεί την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Κατερίνη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το τραίνο ήρθε στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία αποφάσισε την παρουσίασή στην ΔΕΘ, στο πλαίσιο της επικείμενης αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η οποία υλοποιείται με την αναβάθμιση των έργων υποδομής.

Καθησυχάζοντας πάντως τους φόβους ότι η υλική υποδομή της Ελλάδας δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για την χρήση του "ΑΣημένιου Βέλους", η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβεβαιώνει ότι το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις και ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση στις παροχές εντός του συρμού, σημειώνοντας ότι στόχος της είναι να γίνει το τραίνο πρώτη επιλογή για το ταξί ΘΕσσαλονίκη-Αθήνα.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER