Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 21:31

Ημερίδα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία των ζώων» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Γράφτηκε από την
Ημερίδα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία των ζώων» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στο θέμα της προστασίας των ζώων, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία των ζώων».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 (από τις 11.00 έως τις 15.00), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 & Λ. Βασιλίσσης Σοφίας), παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.

Εισηγητές είναι η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Συνήγοροι του Πολίτη, Αξιωματικός της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ιππόθεσις», η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος.

Στην Ημερίδα έχουν κληθεί η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, οι Δήμαρχοι της Αττικής και εκπρόσωποι φιλοζωικών Συλλόγων και Οργανώσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER