Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 09:49

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (22/9)

Γράφτηκε από την
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (22/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα ορίζει μια πιο συναισθηματική φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια πρώην κατάσταση, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις σχετικές με την αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου. Επιπλέον, καλείσαι να συνθέσεις τη λογική και το συναίσθημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον, σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να επανακάμψει μια «χαμένη» και βέβαια… καλοδεχούμενη πελατεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και υποκειμενικό/η στις προσεγγίσεις σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν, μάλιστα, σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, να ξέρεις ότι η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας! Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις έγγραφα ή αντικείμενα με συναισθηματική αξία, αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη. Ίσως, μάλιστα, βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα (μισθώσεις, μεσιτείες κλπ) ή μια αποδοτική καλλιέργεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά σε κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με άτομα της οικογενείας σου ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios 

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό, αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό και σου θυμίζουν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά ή στα πρότυπα ενός παραδοσιακού μοντέλου. Ίσως, μάλιστα, σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό, τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά. Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού. Από την άλλη όμως, μπορείς να κινηθείς δημιουργικά, μελετώντας το ιστορικό ποικίλων υποθέσεων, είτε προσωπικών είτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν, αλλά και να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες. Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER