Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 09:21

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (25/9)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (25/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει διλήμματα και δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Πάντως, να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, παρά να κλειστείς στο καβούκι σου. Παράλληλα, αντιλαμβάνεσαι ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε καλεί να διευθετήσεις εργασίες, αλλά και εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, δε θα σου βγει σε καλό. Επιπλέον, μέσα στις βασικές προτεραιότητές σου είναι και το να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ανεπιθύμητη τροπή, που θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σου προσθέτει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όσα θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα είτε για… ενοχές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Πανσέληνος καθιστά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου «της υπομονής», ίσως, μάλιστα, εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση, από την άλλη πλευρά όμως, σου δίνει και το έναυσμα για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, κάτι που με τις παρούσες συνθήκες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια οικονομικής φύσεως, ενώ αν δώσεις χρήματα σε φίλους ή για κάποιο «κοινό σκοπό», θεώρησέ τα εκ προοιμίου… χαμένα! Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις για την ώρα τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού, όσο «επαγγελματικά» κι αν κινηθείς, τα αποτελέσματα θα είναι φτωχά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Πανσέληνος σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως, μάλιστα, αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος συμβάλλει σε μια αδιέξοδη κατάσταση στα εργασιακά σου κι από πλευράς σου καλό είναι να συντηρήσεις την… καχυποψία σου, αφού κάποιος/α, μπορεί να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο ή να σου αποκαλύψει τεκταινόμενα ενός παρασκηνίου, για να «σου ρίξει στάχτη στα μάτια»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν θες να γλιτώσεις από επιπρόσθετους μπελάδες, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, τόσο στις φιλίες σου, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, τηρώντας τους τύπους και τις αποστάσεις! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, κάτι που θα «χαλάσει» τις σχέσεις σου με τους άλλους. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και «μπαλώματα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους, ενώ έχεις να κερδίσεις πολλά, αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες. Αντίθετα, στις εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια, ίσως, μάλιστα, εγκλωβιστείς κάπου. Παράλληλα, καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Πανσέληνος επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στη διαχείρισή τους και… λιτοδίαιτος/η, αποφεύγοντας κάθε είδους «ανοίγματα». Επιπλέον, πιθανόν να προκύψουν έκτακτες ανάγκες, όχι τόσο δικές σου, όσο ενός προσώπου που αγαπάς. Παράλληλα, πρόσεξε γιατί στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER