Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 17:39

Δεν προσδιορίζεται στο πόρισμα των ιατροδικαστών η ακριβής αιτία του θανάτου του 33χρονου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε κοσμηματοπωλείο

Γράφτηκε από την
Δεν προσδιορίζεται στο πόρισμα των ιατροδικαστών η ακριβής αιτία του θανάτου του 33χρονου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε κοσμηματοπωλείο

 

Το πόρισμα των ιατροδικαστών, Νίκου Καλογριά και Σουλτάνας Μαριανού, καθώς και του Σ. Τσαντίρη, ο οποίος ορίστηκε από την οικογένεια του 33χρονου που έχασε τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια, δεν προσδιορίζει την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Στο σημείο που συμφωνούν οι ιατροδικαστές και ο σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια του 33χρονου είναι ότι δεν έφερε κακώσεις που να προκαλέσουν τον θάνατό του. Έτσι, αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να πέσει φως στην αιτία θανάτου του.

Σχετικά με το πόρισμα, ο κ. Καλογριάς τόνισε: «Το συμπέρασμα της νεκροψίας-νεκροτομής, στο οποίο συμφωνούμε και οι δύο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν τον θάνατο γι' αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σε αυτήν τη φάση, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά -από τη νεκροτομή που έγινε- που να δικαιολογούν τον θάνατο. Είχε διάσπαρτες εκδορές, εκχυμώσεις, αλλά αυτά από μόνα τους δεν δικαιολογούν ιατροδικαστικά τον θάνατο. Είχε πολλές μικρές κακώσεις, μικρές που δεν δικαιολογούν τον θάνατο».

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει, μαζί τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, τον 33χρονο, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER