Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 18:25

Προθεσμία πήρε ο 37χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του για ασελγείς πράξεις εις βάρος της

Γράφτηκε από την
Προθεσμία πήρε ο 37χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του για ασελγείς πράξεις εις βάρος της

 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε από τον Α' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη, κατόπιν καταγγελίας της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή. Όπως έγινε γνωστό, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Στην ίδια καταγγελία, η 13χρονη ανέφερε ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά κατά το παρελθόν. Επιπλέον, οι ανήλικες αδελφές κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER