Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/10)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/10)

Κριός

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον Σκορπιό θα συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συνεργασία, αλλά και σε κάποια άμεσα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις κάτι που θέλεις. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» χρηματοδότησης κλειστή, δεν έχεις παρά να την κτυπήσεις ξανά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Έχοντας τέσσερις πλανήτες απέναντί σου δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση, αφού μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή συμφωνία ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό σε βοηθούν να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ενώ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει, αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρηση σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον Σκορπιό προάγει την δημιουργική σου έκφραση, ενώ σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς. Ίσως μάλιστα να περάσεις όμορφα και… ζωηρά σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια εκδήλωση σε κλειστό χώρο, από την άλλη πλευρά όμως μια συναισθηματική υπόθεσή σου θα σε «ταράξει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη και ο Ερμής στον Σκορπιό προωθούν μετατροπές στον χώρο σου, ενώ αναμένονται… μπόλικες επισκέψεις, που ναι μεν θα σε αναστατώσουν αλλά όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές! Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή και του Δία στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα ή να λάβεις ένα κληροδότημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon 

Παρθένος

Οι τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό σε κάνουν πιο κοινωνικό, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι μετακινήσεις σου. Ίσως μάλιστα… παραπλεύρως να πετύχεις και μια σημαντική οικονομική ρύθμιση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλούν να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνον γιατί πρέπει αλλά επειδή… μπορείς! Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά-πώληση, είτε για μια δουλειά-συμφωνία που σε αναβαθμίζει μισθολογικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos 

Σκορπιός

Με τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, προέχει ωστόσο και η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα. Μπορείς μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα από μια κρυφή συμφωνία, γι’ αυτό μην επιτρέψεις στο θυμικό ή ένα «κόλλημά» σου να τα… χαλάσει όλα μέσα σε μια στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνουν άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά ή εργασιακά θέματα, ενώ μπορεί να «κτίσεις» και μια κρυφή συμμαχία. Είναι ωστόσο σκόπιμο να μην εξαντλήσεις αυτήν την εύνοιά σου, ασχολούμενος/η αποκλειστικά και μόνον με… κουτσομπολιά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η πολυαστρία στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τους άλλους. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον 10ο ηλιακό οίκο σου συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες 

Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα σχέδιά σου είναι σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να μάθεις καινούρια πράγματα ή να ευνοηθείς από μια εξέλιξη νομικής φύσεως. Επιπλέον, η Σελήνη, με την… κουστωδία της στον Σκορπιό σε διευκολύνουν να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα κι αν χρειαστεί, μην διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER