Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 09:24

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (13/10)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπλάνηση και σε ατέρμονες συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Αν πάλι λάβεις ένα έξτρα εισόδημα, τότε βάλε κάτι στην άκρη, αφού σε περιμένουν τεχνικά προβλήματα και ζημιές προς… αποκατάσταση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πάνω-κάτω», που θα έχεις, θες να είσαι πλήρως συντονισμένος με το σύμπαν, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη «απαιτεί» μεγαλύτερη ευελιξία στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι μεν «ενδιαφέρουσες» αλλά η τελική σου αίσθηση θα είναι πως έγινε πολύ κακό για το τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη το Σ/Κ κάθε άλλο παρά… ήρεμο θα είναι, αφού πολλές από τις προγραμματισμένες δράσεις σου θα πάνε πίσω ή θα τροποποιηθούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα του, αφήνοντας για αργότερα τις υπόλοιπες αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή. Και βέβαια αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, απλά θέσε τα όριά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης 

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ενθουσιώδη, με συνέπεια να μην αφήσεις… πέτρα για πέτρα χωρίς να την σηκώσεις, ωστόσο η έλλειψη οργάνωσης και συγκεκριμένης στόχευσης θα γίνει… πρόβλημα αν, όπως συνηθίζεις, ξανοιχτείς σε πολλά, αφήνοντάς τα τελικά στην μέση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων, που σε πρώτη φάση θα σε αποσυντονίσουν ακόμη κι αν είναι υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες. Αν βέβαια πάρεις εξ αρχής το θέμα «ανάλαφρα» θα σου μείνει η… χαρά και μόνον!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Κι εδώ βέβαια θα «μετρήσει» πολύ ο βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου και η ικανότητά σου να… επιβιώνεις στο «χάος», που συχνά εσύ ο/η ίδιος/α δημιουργείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes