Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 09:30

Τι λένε τα ζώδια (18/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια (18/10)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο, η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, ισχύει για σένα το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού ένα πρόσωπο, που «έχει λόγο» στη ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Αν μπορείς, λοιπόν, κάνε αυτό που σου «βγαίνει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει... μπανανόφλουδες στο πέρασμά σου και ναι μεν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, πρόσεξε όμως, μήπως από βιασύνη ή επιπολαιότητα, τελικά έχεις τα αντίθετα από αυτά που επιθυμείς! Από την άλλη, ο εντατικός ρυθμός σου θα έχει γόνιμα αποτελέσματα στην επιμόρφωσή σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες, που θα σε αφήσουν «ρέστο/η»! Από την άλλη πλευρά όμως, αν πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, μάλλον θα «σου βγει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου και πάνω στη «φούρια» σου ενδεχομένως να συμβούν πολλά, από το να «σπάσεις» μια συνεργασία που σε έχει φτάσει στα όριά σου, μέχρι και «άτσαλοι» χειρισμοί, που μπορεί να απειλήσουν ακόμα και τη σωματική σου ακεραιότητα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να «στοχεύει» την υγεία σου, οφείλεις κατ’ αρχάς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από… καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα. Επιπλέον, στη δουλειά σου είναι εύκολο να ξεσπάσουν ανταγωνισμοί. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική είτε λόγω της συμπεριφοράς ή των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδεχομένως να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς», εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου. Παράλληλα, μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος, ενώ είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε εντάσεις και καβγάδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που κάποιος/α μπλεχτεί στα πόδια σου. Μπορείς, ωστόσο, να επιταχύνεις τους ρυθμούς, εκεί όπου η εμπειρία σου προσφέρει μια «ασπίδα προστασίας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε χρόνο… μηδέν οι οικονομίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, απόφυγε να αγοράσεις εύθραυστα ή ευαίσθητα προϊόντα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Παρά τα πολλά νεύρα όμως, θα διαπιστώσεις ότι κατέχεις και δυνατότητες που δε γνώριζες, δεν αποκλείεται, μάλιστα, πετύχεις και κάτι πολύ σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και οι διάφοροι «βαλτοί» ή επιπόλαιοι, που στο όνομα μιας «αλήθειας» λένε ό,τι τους κατέβει, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες. Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes




NEWSLETTER