Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 18:48

Πρέβεζα: Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το κρανίο - Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη

Γράφτηκε από την
Πρέβεζα: Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το κρανίο - Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη

Η χρονική εκτίμηση του θανάτου όσο και το γεγονός ότι το κρανίο ανήκει σε κοπέλα "ζωντάνεψαν" μνήμες από μια παλιά υπόθεση εξαφάνισης που μέχρι σήμερα παραμένει μυστήριο.

Στις αστυνομικές αρχές αναμένεται να επιδοθεί αύριο, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιεί ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, στο τμήμα του ανθρώπινου κρανίου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στη Βιομηχανική Περιοχής Πρέβεζας κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε τάφρο από ιδιωτικό συνεργείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρανίο -από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος- ανήκει σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 8-10 χρόνια. Άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην οποία θα υποβληθεί το κρανίο.
Η χρονική εκτίμηση του θανάτου και το γεγονός ότι το κρανίο ανήκει σε κοπέλα «ζωντάνεψαν» μνήμες από μια παλιά υπόθεση εξαφάνισης που μέχρι σήμερα παραμένει μυστήριο. Ο λόγος για την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010. Μέχρι σήμερα, οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν λάβει απαντήσεις, για το τι απέγινε η κοπέλα.
Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη
Η εξαφάνισή της Αγγελικής Πεπόνη είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.
Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.
Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.
Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.
Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.
Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.
Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER