Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 14:10

Το μεγαλύτερο i bank store της ΕΤΕ λειτουργεί στο Σύνταγμα

Γράφτηκε από την

Οι τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες στην τραπεζική εξυπηρέτηση διατίθενται από το νέο i bank store της Εθνικής Τράπεζας, που έχει ξεκινήσει την λειτουργία του στο Σύνταγμα και αποτελεί το όγδοο και μεγαλύτερο στη σειρά i-bank store της Τράπεζας.

Όπως αναφέρει η γενική διευθύντρια λιανικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας Νέλλη Τζάκου Λαμπροπούλου, το i-bank store αποτελεί έναν καινοτόμο πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, όπου παρουσιάζονται όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank: Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bank Pay.

Ειδικότερα στο νέο i-bank store στο Σύνταγμα, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας (i-bank POS, i-bank Pay Spot, i-bank Pay, i-bank Payband) και να δοκιμάσουν τη χρήση τους στο ειδικά διαμορφωμένο demo point. Επίσης μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια της Εθνικής, ώστε να εξυπηρετούνται από οπουδήποτε βρίσκονται, 24/7 καθώς και να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (free WiFi).

Επιπλέον, ειδικά στο i-bank store στο Σύνταγμα, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ η κα Νέλλη Τζάκου Λαμπροπούλου, θα λειτουργήσουν νέοι τύποι μηχανημάτων i-bank Internet Banking για το κοινό (Self Service Kiosks), στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να εκπαιδεύονται και να εξοικειώνονται στη χρήση του Internet Banking, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, με την καθοδήγηση της ομάδας του i-bank store που βρίσκεται στο χώρο.

Το i-bank store Συντάγματος λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00, Σάββατο:10:00-17:00), δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσοτέρους πελάτες να αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

"Ο κόσμος εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Η Εθνική Τράπεζα, πρωτοπορώντας στις σύγχρονες τραπεζικές εξελίξεις, ήταν από τις πρώτες τράπεζες διεθνώς - και η πρώτη στην Ελλάδα - που δημιούργησε concept stores, τα i-bank stores, με στόχο να ενώσει το φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και να προσφέρει στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης. Σήμερα λειτουργούν οκτώ i-bank stores: τέσσερα στην Αθήνα (στο Σύνταγμα, στο Εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, στην οδό Κασσαβέτη 4 στην Κηφισιά και στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο), δύο στη Θεσσαλονίκη (στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos), ένα στη Λάρισα και ένα στην Ξάνθη", αναφέρει η γενική διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ