Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 09:33

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/10)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/10)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο «στριμωγμένος» Ήλιος απέναντί σου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σου, αναγκάζοντάς σε να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές, όμως πρέπει να προχωρήσουν. Αν, μάλιστα, αντιδράσεις, θα σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, οι κόποι σου όμως μπορεί να «πιάσουν τόπο», αν μπεις πρώτα στη διαδικασία να αποδώσεις ευθύνες και καθήκοντα όπου πρέπει. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου, τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις κι οι άλλοι κάθονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο συννεφιασμένος Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από τη συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και αφού μια στενοχώρια θα την πάρεις, φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να θέσεις όρια στη σχέση σου με ένα γείτονα ή συγγενή σου, που μάλλον κοιτά την ευκολία του και ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις κάποιες δράσεις σου λόγω έκτακτων υποχρεώσεων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου αναπαράγει ένα στερητικό σύνδρομο, αφού κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα, τελικά απομακρύνονται! Επιπλέον, οφείλεις να είσαι αρκετά φειδωλός/η στα έξοδά σου, καθώς οι αγορές δε θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos 

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βάζει στο «μαγγανοπήγαδο» της ζωής και σε καλεί να… ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή τη διασκέδασή σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που -καλώς ή κακώς- πρέπει να γίνουν. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να «φορτωθείς» με υπερβολικές ή δυσανάλογες ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου να αναδεικνύει θέματα υγείας, με ψυχοσωματικά αίτια, που εκδηλώνονται μεν σήμερα, αλλά η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ό,τι υλικό προσφέρεις, δε θα «πιάσει τόπο» και είναι πιο σωστό να δείξεις κυρίως τον τρόπο για να βγουν σε «ξέφωτο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια, παρά μόνο στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως, μάλιστα, βιώσεις μια απόρριψη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή συνειδητοποιήσεις ότι σε χρησιμοποιεί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως κουραστείς ή ταλαιπωρηθείς, αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνο. Αντίθετα, με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου να παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές, κρίσεις και… εξετάσεις, «επιβάλλεται» να μελετήσεις και να οργανωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον 8ο ηλιακό οίκο σου να μην είναι στις καλές του, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον, αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ τα ως… χαμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER