Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:50

Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, το απόγευμα, η εκλογική διαδικασία για το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκ των 19.617 εγγεγραμμένων ψήφισαν 6.581 με έγκυρα 6.280 ψηφοδέλτια.

Η παράταξη «Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο-ΔΗΚΙ-ΙΣΑ» αναδείχθηκε νικητής των εκλογών με ποσοστό 54,76% και ακολουθούν το «Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών» με 8,63%, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών» με 8,28%, «Κίνημα Νέων Ιατρών (ΚΙΝΙ)» με 7,64%, «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ-Νυστέρι -Ριζοσπαστική Ενότητα Ιατρών-Ανεξάρτητοι) με 6,56%, «Ανεξάρτητη Συμμαχία Ιατρών-ΚΙΑΝ-Γιατροί για τους Γιατρούς» με 5,78%, «Κίνημα Αλλαγής-Μαχόμενοι Ιατροί» με 5,10% και Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ)» με 3,25%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό "παρών" και προσήλθαν στις εκλογές. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό και ενωμένο για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER