Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 22:22

Μαφιόζικο χτύπημα στους Αμπελόκηπους σε βάρος ιδιοκτήτη μπαρ

Γράφτηκε από την
Μαφιόζικο χτύπημα στους Αμπελόκηπους σε βάρος ιδιοκτήτη μπαρ

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έστησαν καρτέρι και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί, ο ένας εκ των οποίων είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην οδό Λιοσίων-Από την ένοπλη επίθεση που θεωρείται ως προειδοποιητικό μήνυμα, δεν τραυματίστηκε κανείς-Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Σινώπης και Μιχαλακοπούλου, στους Αμπελόκηπους.

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έστησαν καρτέρι και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί, ο ένας εκ των οποίων είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην οδό Λιοσίων.

Από την ένοπλη επίθεση που θεωρείται ως προειδοποιητικό μήνυμα, δεν τραυματίστηκε κανείς, αν και αρκετές ριπές βρήκαν το αυτοκίνητο στο μπαρμπρίζ το φτερό και τα φανάρια.

Αμέσως μετά, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν, ενώ και ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να αναπτύξει ταχύτητα για να διαφύγει, για να αποφύγει τους πυροβολισμούς, μέχρι που ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που αποδίδει την ένοπλη επίθεση σε ενδεχόμενο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER