Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 18:09

Συνελήφθη 29χρονος ηθοποιός για υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Γράφτηκε από την
Συνελήφθη 29χρονος ηθοποιός για υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του και στη συνέχεια προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 28χρονος κατηγορούμενος διάλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον οδηγό ταξί που ήθελε να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του.
Ο 24χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού, και όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Ο οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο.
Λίγη ώρα αργότερα ο φερόμενος ως δράστης λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν βγήκε και ο οδηγός από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε και ο ίδιος έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς που του έδωσαν πρώτες βοήθειες να διαπιστώνουν σημάδια βιασμού.
Ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER