Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 20:10

Επιχείρησαν να την βιάσουν και στη συνέχεια σκότωσαν την 21χρονη φοιτήτρια

Γράφτηκε από την
Επιχείρησαν να την βιάσουν και στη συνέχεια σκότωσαν την 21χρονη φοιτήτρια

Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί το ειδεχθές έγκλημα που επιχείρησαν να διαπράξουν 21χρονος ντόπιος και 19χρονος Αλβανός μετανάστης στη Ρόδο, με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Τα κίνητρά τους ήταν σεξουαλικά καθώς όπως έχει φανεί από βίντεο, η νεαρή βγήκε από το σπίτι της και μπήκε σε ένα λευκό βαν στο οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν μετέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οικία του Ροδίτη όπου σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές της προτάθηκε συμμετοχή σε ερωτική συνεύρεση και με τους δύο άνδρες. Όταν εκείνη αρνήθηκε της επιτέθηκαν και όταν επιχείρησε να διαφύγει χτυπήθηκε με μεταλλικό αντικείμενο που δεν έχει πλήρως ταυτοποιηθεί.

Έπεσε αναίσθητη και οι 2 δράστες αποφάσισαν να την βάλουν στο βαν και να την πετάξουν από γκρεμό ύψους 10 μέτρων στη θάλασσα, στην απομονωμένο κολπίσκο «Φώκια».

Εκεί πέταξαν και τα αντικείμενα της νεαρής (ρούχα, προσωπικά είδη κτλ) τα οποία περισυνέλεξαν οι δύτες.

Να σημειωθεί ότι από χθες το μεσημέρι ανακρίνονταν αρχικά ο πατέρας του 21χρονου που είναι και ιδιοκτήτης του λευκού βαν και ο 19χρονος Αλβανός.

Ο 21χρονος «καταζητούμενος», πήγε οικειοθελώς χθες το βράδυ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδο με τη συνοδεία της μητέρας αρνούμενος όμως να καταθέσει χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Ακολούθως από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν οι δύο νεαροί, οι οποίοι αν και αρχικά έπεφταν σε αντιφάσεις, εν τέλει ομολόγησαν με τον έναν όμως να ρίχνει την ευθύνη της δολοφονίας στον άλλον.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στους δράστες προήλθαν κατά κύριο λόγο από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι της νεαρής.

Πηγή: www.alfavita.gr


NEWSLETTER